terça-feira, 17 de julho de 2018

NIEUWSBRIEF - NOTICIAS JULI-AUGUSTUS 2018


In Acopamec hadden we op 16 mei een reuzespeldag, daarvan een fotoreportage. Op de valreep vernemen we dat de missiegroep van Sint-Kristoffel haar activiteiten stopt. Een kort overzicht van deze fantastische groep verder in deze nieuwsbrief. En ... een mooie vakantie toegewenst.
Na Acopamec tivemos um dia de jogo, ver reportagem fotográfica. A última notícia que recebemos do grupo missionário de Sint-Kristoffel é que o mesmo irá terminar as suas atividades. Uma breve visão geral desse grupo fantástico ainda neste boletim informativo. E ... um bom feriado (Bélgica).

DIA DOS JOGOS - REUZESPELDAG
De sportzaal van Acopamec was op 16 mei te klein om het aanbod van verschillende spelen te huisvesten. Van het traditionele zakdoekje leggen tot het moeilijke schaakspel, alles kwam aan bod en werd door de leerlingen vol enthousiasme beleefd.
A quadra da Acopamec foi muito pequena em 16 de maio para acomodar os diferentes jogos. Do jogo de botão até ao difícil jogo de xadrez, tudo foi demonstrado e os alunos estavam cheios de entusiasmo.



MISSIEGROEP SINT-KRISTOFFEL, EINDE VAN EEN TIJDPERK.
Na rijp overleg, zoals dat heet, heeft de missiegroep van Sint-Kristoffel besloten de groep te ontbinden. 62 jaar lang was de groep een grote steun voor paters, zusters, priesters en leken uit de missie-gebieden. Onze groep van Acopamec werkte sedert 2006 nauw samen met de enthousiaste mensen van de missiegroep. We danken alle leden en in het bijzonder de voortrekkers met wie we nauw samenwerkten, Trees Marechal en Jetta Huls. Je kan uiteraard de projecten van Acopamec verder steunen via Kontinenten. Masomo, het andere project dat door de groep werd gesteund blijft verder werken onder de vleugels van Betty en Paul. Via enkele foto’s geven we graag een overzicht van de laatste jaren.

Op de nieuwsbrief zelf staan er meer fotos, als je deze wenst te ontvangen, stuur een mailtje naar guidosteeman@gmail.com.

Nenhum comentário:

Postar um comentário